Актуелно

 

јога часови

Часови по хата, јин и трансформативна јога

вторник/четврток, 18.15-19.30

понеделник/четврток, 10.00-11.15

Центар СИНО

контакт: raduvajse@gmail.com

 

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

 

смирете го умот, подобрете го сонот, опуштете се, одморете се, освежете се

 

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

 

Journaling

 

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞