Холистички коучинг

 

Да се биде холистички коуч значи да се даде поддршка на сите кои сакаат да направат значајни промени во сопствениот живот. Промени кои мотивираат да се следат сопствените соништа во однос на кариерата, подобрување на сопственото здравје и благосостојба, ослободување од стравовите и прифаќање и зголемување на сопствената креативност, подобрување на самодовербата и љубовта кон себе и станување на личност која најмногу посакакуваме да бидеме. Ние сме тука да Ви помогнеме!

 

 

 • трансформирајте ги Вашите стравови; ослободете се од нив
 • отелотворете ги квалитетите на прифаќање, препуштање, леснотија, изобилство, радост, игра, креативност, вредност, мир, слобода
 • пронајдете внатрешна сигурност и јасност

 

 • работете на зајакнување на односот со себе
 • научете како свесно да го креирате сопствениот живот
 • ослободете се од самопроценувањето, перфекционизмот, контролата, самосаботирањето и постојаната потреба за повеќе

 

 • поврзете се со енергијата на Вашето срце и живејте од/со љубов
 • пронајдете љубов и прифаќање во себе и изградете чувства на вредност и доверба
 • научете ги принципите на манифестирање на Вашите желби; започнете со спроведување на дневни практики со чија помош спонтано и со леснотија ќе ги остварувате желбите на Вашето срце

 

 • живејте интуитивно, бидете водени од Вашите чувства, поврзете се со Вашето внатрешно водство и мудрост
 • бидете практични и преземете чекори кои ќе Ве доведат до посакуваните резултати во сите области од Вашиот живот

 

* Индивидуалните сесии не претставуваат замена за медицински совет или третман

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И ЗАКАЖУВАЊЕ НА СЕСИИ на raduvajse@gmail.com или со пополнување на контактната форма