Афирмации

 

Афирмациите претставуваат моќни зборови кои го привлекуваат она што со/во нив се (ис)кажува.

Афирмацијата ја отвора вратата. Таа е почетна точка на патот на промената. Секоја мисла што ја мислиме и секој збор што го кажуваме претставува афирмација.

За да создаваме радост, изобилство, среќа потребни ни се позитивни афирмации. Повторувајќи ги секојдневно тие имаат моќ да го променат нашиот живот – на подобро!

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s