…и повторно за Малечките работи

...и повторно за Малечките работи

Ако не умееме да уживаме во малите нешта од кои се состои нашиот живот, тогаш нема да можеме да уживаме ниту во Големите.

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s