ОЧЕКУВАЈТЕ да Ви се случат убави нешта!

good

Кога нашите очекувања ќе ги насочиме кон резултатите кои ги посакуваме, чуда се случуваат!  Да дозволиме настаните да се одвиваат и да очекуваме позитивни одговори на нашите прашања! Да го замислиме посакуваниот резултат како тој веќе да се остварил, да го помирисаме, допреме, вкусиме…

И кога нема да ни биде толку лесно да се свртиме кон конструктивното, да собереме сила и храброст да мислиме токму на него – да го поздравиме убавото што е присутно во моментот и да го почекаме убавото што ќе следи – само трпение!!!

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s