СакамЈога СЕПТЕМВРИСКИ УПИСИ!

 

Почитувани,

Радувај се! и СакамЈога Ве покануваат на заедничко ВЕЖБАЊЕ ЈОГА!

Двапати неделно со времетраење од час и петнаесет минути, во прекрасно уреден простор и пријатна атмосфера…

Повелете!

 

 

 

 

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s