Отпуштете

Beautiful flowers wallpaper

Доколку грчевито се држите за нешто, тоа е исто како да го задржувате здивот – ќе се задушите. Единствениот начин нешто да добиеме во овој материјален свет е тоа нешто да го пуштиме. Пуштете го и ќе биде Ваше засекогаш. – Дипак Чопра

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s