Што и да правите – внесете љубов и позитивни ставови (Афирмации според Лујза Хеј)

sunriseЈас вредам.

Јас заслужувам убави искуства.

Јас се сакам себе.

Си дозволувам себеси да бидам исполнет/а.

Ми се открива сè што сакам да знам.

Сè што ми треба ми доаѓа во совршен склад време-место.

Животот е радост и е полн со љубов.

Сакам, заслужувам љубов и сум сакан/а.

Здрав/а сум и полн/а со енергија.

Напредувам во сè на што ќе се посветам.

Волна, волен сум да се променам и да растам.

Во мојот свет сè е добро.

Јас заслужувам работа од соништата.

Мојата работа длабоко ме исполнува.

Јас им помагам на луѓето.

Способен, способна сум да ги согледам нивните потреби.

Работам со луѓе кои ме сакаат.

Работата ми овозможува слободно да ја пројавам својата креативност.

Добро заработувам работејќи ја работата која ја сакам.

Секогаш сум среќен, среќна на работа.

Мојот доход постојано расте.

Кариерата ми е исполнета со радост, смеа и изобилство.

Секогаш се чувствувам сигурен, сигурна.

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s