Утринско вежбање јога во Градски парк

jogavo parkflaerСакамЈога вежби за секого, опуштање, релаксација, дишење со полни гради, медитација.

И многу повеќе…

Дружба во која времето запира, срцето се отвора, дружба во која започнувате да кажувате една поинаква приказна.

Повелете!

Понесете си простирка, празен стомак, удобна облека и позитивно расположение! 🙂

ПОТВРДЕТЕ ГО ВАШЕТО ПРИСУСТВО НА 075 510 452

 

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s