Следете го сопственото Срце!!!

Чујте си го сопственото Срце, наслушнете што Ви зборува. Можеби не е лесно, можеби е потребно да се потрудите…

Каков е ритамот на Вашето Срце?

Каква песна пее Вашето Срце?

Чујте го неговиот ритам низ целото тело, толку многу стишете го умот…

Затворете ги очите и нека исчезнат сите надворешни стимулации – погледнете внатре, во Вашите гради, во Вашето Срце.

Понесете ги низ денот мирисите што ги осетивте тогаш, понесете ги низ денот емоциите што ги почувствувавте тогаш…

Бидете Едно Срце, Срце во Едно…

 

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s