Почетни часови по јога {Септемвриски уписи}

Silhouette of a beautiful meditating young woman at sunset - copyspace

*ТЕРМИНОТ ЗА ЧАСОВИТЕ Е ПОМЕСТЕН (ВТОРНИК И ЧЕТВРТОК, 20:45-22:00)

ПОТВРДЕТЕ ГО ВАШЕТО ПРИСУСТВО И РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГО ВАШЕТО МЕСТО (*бројот на места е ограничен)

 

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s