Интегритет

integrity

Се договоривме,

прифатив,

но, не мислев така,

уште повеќе,

не чувствував така.

Тегови на нозеве,

не можам да се движам,

немам сила,

немам енергија.

Се прашувам:

Што се случи?!

 

{poem: Karolina Jakimovska,

photo: shop.pommenyc.com}

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s