Повисоки Вибрации

Повисока ВибрацијаИзмешајте ги или конзумирајте ги одделно следниве состојки за Повисоки Вибрации:

+ Бидете присутни во сегашниот миг. Бидете сведоци на она што се случува “сега”. Научете техники кои ќе Ве дислоцираат од минатото и иднината и ќе Ве транспортираат во СЕГА.

+ Пронајдете извори од кои СЕКОЈДНЕВНО ќе црпите инспирација. Книга, природа, музика, танцување, готвење… Изборите се неограничени…

+ Секојдневно присетувајте се на пет нешта кои го прават Вашиот живот БОГАТ.

+ Замислувајте позитивни исходи. Очекувајте да Ви се случуваат убави работи!

+ Бидете среќни што сте ЖИВИ!

+ Споделувајте искуства, насмевки, време. Помагајте, давајте, простувајте!

+ Грижете се за себе! За своето тело, за своите емоции, за својот ум, за својот дух…

+ ПОСТОЈАНО пронаоѓајте нови начини на бидување. Намерно и свесно пробувајте нови работи, отворајте нови порти и ширете ги сопствените хоризонти.

+ Бидете свесни дека постојано креирате. Вие сте Креатори!

+ Бидете љубезни, смирени, тивки…

+ Јадете свежа, разнобојна храна – храна полна со живот.

+ Почитувајте ја сопствената сензибилност. Дознајте што сакате!

+ Бидете свесни дека сте совршени и комплетни онакви какви што сте!

+ Дозволете си да БИДЕТЕ!!!

 

{photo: beyourownbeloved.com}

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s