Почетни часови по јога – Февруарски уписи

 Почетни часови по јога - Февруарски уписиРаздвижете го телото, зашто само телото што е во движење може да ги придвижи неподвижните аспекти од Вашиот живот!

Смирете го умот, зашто во смиреноста се кријат одговорите на Вашите прашања!

Внесете во себе радост, здравје и позитивна енергија!

{вторник и четврток, 20.45 -22.00, Фитнес Центар Титаниум, ул.Рузвелтова бр.19,}

СакамЈога часови {прочитај повеќе}

СакамЈога галерија {погледни ја галеријата}

СакамЈога импресии {прочитајте повеќе}

повеќе информации на raduvajse@gmail.com или пополнете ја контактната форма подолу:

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s