Негувајте убави чувства

Негувајте убави чувства

Секојпат кога одбирате да се чувствувате убаво, и покрај тоа што сте критикувани и несфатени, Вие одбирате радост.

Секојпат кога одбирате да се чувствувате убаво, Вие создавате слобода во сопствениот живот.

Вие сте ослободени од потребата другите да се однесуваат на одреден начин за Вие да бидете среќни.

Вие сте ослободени од сопствените очекувања. ~Orin&DaBen

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s