Почетни часови по јога – Септемвриски уписи

Почетни часови по хата јога{секој ВТОРНИК и ЧЕТВРТОК од 18.15 до 19.30
во Центар СИНО, ул. Борка Талески 26/8-33, 1000 Скопје}

Раздвижете го телото, зашто  телото што е во движење може да ги придвижи неподвижните аспекти од Вашиот живот!

Смирете го умот, зашто во смиреноста се кријат одговорите на Вашите прашања!

Вложете во себе радост, здравје и позитивна енергија!

Хата јога часовите се комбинација од физички вежби (асани), вежби за дишење (пранајама) и техники за опуштање. Телесната и психичката опуштеност овозможуваат правилно изведување на јога вежбите. Единствено во тие моменти на опуштеност можат да се почувствуваат вистинските ефекти од асаните.

Инструктор: Каролина Јакимовска, сертифициран инструктор по јога

(ПРИЈАВУВАЊЕ, РЕЗЕРВАЦИИ (*бројот на места е ограничен) и повеќе информации за часовите на raduvajse.wordpress.com, raduvajse@gmail.com и во inbox на СакамЈога)

(ЗАРАДИ ПОПОЛНУВАЊЕ НА МЕСТАТА, ВЕ МОЛИМЕ, СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ, ДА ГО ПОТВРДИТЕ ВАШЕТО ПРИСУСТВО НА raduvajse@gmail.com)

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s