РАДОСТ * ПОТТИКНЕТЕ ЈА РАДОСТА ВО ВАС (двомесечни предавања и работилници)

 

РАДОСТ(10)

РАДОСТ * ПОТТИКНЕТЕ ЈА РАДОСТА ВО ВАС (ДВОМЕСЕЧНИ ПРЕДАВАЊА И РАБОТИЛНИЦИ)

{27 април – 15 јуни, еднаш неделно, осум среди по ред, 17.45 – 19.45, Центар СИНО, ул. Борка Талески 26/8-33, Скопје}

На оваа работилница учиме и вежбаме како да се сакаме и како да се грижиме за себе, како да живееме живот кој нè исполнува и како да веруваме дека го заслужуваме она кое го посакуваме.

На оваа работилница ќе откриете:

* како да ги зголемите Вашата самопочит, самодоверба и вредност
* како да создадете позитивна слика за себеси
* како да се поврзете со Вашата внатрешна сила и љубов
* како да престанете да бидете под влијание на светот околу Вас

Зголeмете ја Вашата способност за:

* љубов и себеприфаќање
* радост и ослободување
* отворање и примање
* создавање на внатрешен мир
* живеење со смисла
* отворање на срцето
* создавање на исполнувачки односи
* зголемување на целокупната живост и благосостојба

ПОЧЕТОК НА РАБОТИЛНИЦИТЕ:
27 април

ВОДИТЕЛ:
Каролина Јакимовска, м-р на филозофски науки, дипл. проф. по филозофија

ВРЕМЕ НА ОДРЖУВАЊЕ:
17.45 – 19.45, еднаш неделно, осум среди по ред

ЦЕНА:
3 месечни рати по 1 100МКД

ПРИЈАВУВАЊЕ И ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:
raduvajse.wordpress.com
raduvajse@gmail.com
075 510 452

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s