Утринска и попладневна ЈОГА – хата, јин и трансформативна

 

You're invited(14)

УТРИНСКИ И ПОПЛАДНЕВНИ ЧАСОВИ ПО ХАТА, ЈИН И ТРАНСФОРМАТИВНА ЈОГА

УТРИНСКИ ЧАСОВИ, понеделник/четврток, 10.00-11.15h
ПОПЛАДНЕВНИ ЧАСОВИ, вторник/четврток, 18.15-19.30h
(ПОЧЕТЕН ЧАС, 14-ти септември)

Центар СИНО, ул. Борка Талески 26/8-33 (во близина на ОУ Ј.Х. Песталоци), 1 000 Скопје

Раздвижете го телото, зашто телото што е во движење може да ги придвижи неподвижните аспекти од Вашиот живот!

Смирете го умот, зашто во смиреноста се кријат одговорите на Вашите прашања!

Вложете во себе радост, здравје и позитивна енергија!

САКАМЈОГА ЧАСОВИТЕ ПРЕТСТАВУВААТ КОМБИНАЦИЈА НА ХАТА, ЈИН И ТРАНСФОРМАТИВНА ЈОГА.

Повеќе инфо за часовите на:

raduvajse.wordpress.com/сакамјога/сакамјога-часови/
raduvajse.wordpress.com/сакамјога/сакамјога-импресии-2/
raduvajse.wordpress.com/сакамјога/сакамјога-галерија-2/

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА БЕНЕФИТИТЕ ОД ВЕЖБАЊЕ ЈОГА:

* Со јога – до подобро расположение
(raduvajse.wordpress.com/2014/08/16/2963/)
* Јога – смирува, опушта, балансира…
(raduvajse.wordpress.com/2014/08/22/јога-смирува-опушта-балансира/)
* Релаксирајте се со јога
(raduvajse.wordpress.com/2013/10/24/со-јога-до-релаксација/)
* Јогата и перфекционизмот
(raduvajse.wordpress.com/2014/04/27/јогата-и-перфекционизмот/)

* часовите се наменети за сите нивоа на јога практика
* групата се состои од максимум 15 члена
* месечна членарина: 1 500МКД

{ПРИЈАВУВАЊЕ И РЕЗЕРВАЦИЈА НА МЕСТО на raduvajse@gmail.com}

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s