2017 Reflection&Review Journaling

Journaling

2017 Reflection&Review Journaling ~ slow down, tune in and listen е креативен начин на комуницирање со Годината која изминува.

Конструктивен и интегрирачки преглед и осврт на мислите, емоциите и импресиите во 2017.

За да научиме, интегрираме, промениме, рефлектираме. За повеќе слобода и јасност – и за поголема радост

30 декември | 10:00 – 13:00 | Центар Сино | raduvajse@gmail.com | 075 782 071

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s