Relax Kids семинар – Фрушка гора

 

Relax Kids и кај нас! 💞

Делче од волшебната атмосферата од Relax Kids семинарот одржан на Фрушка гора минатиот викенд.
На забавен и креативен начин ги учиме децата, младите луѓе, родителите да бидат смирени и самоуверени личности, среќни луѓе со позитивен поглед кон светот.

Волшебно место за учење и размена на прекрасни идеи со прекрасни луѓе, Relax Kids семинар, Фрушка гора – зашто играта, движењето, смиреноста, радоста, опуштеноста, нежноста, љубезноста, вербата во себе и во другите, констpуктивниот поглед кон светот се универзални вредности на кои треба да ги учиме нашите деца и на кои треба да се потсетуваме и да ги негуваме и ние, малку поголемите деца. 

 

 

 

 

 

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s