УТРИНСКИ И ПОПЛАДНЕВНИ ЧАСОВИ ПО ЈОГА

јога часови

УТРИНСКИ И ПОПЛАДНЕВНИ ЧАСОВИ ПО ХАТА, ЈИН И ТРАНСФОРМАТИВНА ЈОГА

УТРИНСКИ ЧАСОВИ, понеделник/четврток, 10.00-11.15h (почетен час 1-ви октомври 2018г.)

ПОПЛАДНЕВНИ ЧАСОВИ, вторник/четврток, 18.15-19.30h (почетен час втори октомври 2018г.)

Радувај се! Lifestyle&Coaching, ул. Загребска 28 Б (спроти Сава осигурување, КТК комплекс, Капиштец)

Раздвижете го телото, зашто телото што е во движење може да ги придвижи неподвижните аспекти од Вашиот живот!

Смирете го умот, зашто во смиреноста се кријат одговорите на Вашите прашања!

Вложете во себе радост, здравје и позитивна енергија!

САКАМЈОГА ЧАСОВИТЕ ПРЕТСТАВУВААТ КОМБИНАЦИЈА НА ХАТА, ЈИН И ТРАНСФОРМАТИВНА ЈОГА.

Повеќе инфо за часовите на:

raduvajse.com/sakamjoga/casovi/
raduvajse.com/sakamjoga/impresii/
raduvajse.com/sakamjoga/galerija/

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА БЕНЕФИТИТЕ ОД ВЕЖБАЊЕ ЈОГА:

* Со јога – до подобро расположение
(raduvajse.com/2014/08/16/2963/)
* Јога – смирува, опушта, балансира…
(raduvajse.com/2014/08/22/јога-смирува-опушта-балансира/)
* Релаксирајте се со јога
(raduvajse.com/2013/10/24/со-јога-до-релаксација/)
* Јогата и перфекционизмот
(raduvajse.com/2014/04/27/јогата-и-перфекционизмот/)

* часовите се наменети за сите нивоа на јога практика
* групата се состои од максимум 10 члена
* месечна членарина: 1 500МКД

{ПРИЈАВУВАЊЕ И РЕЗЕРВАЦИЈА НА МЕСТО на 075 782 071}

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s