ЗА ПРЕКРАСНА 2019! – РАБОТИЛНИЦА СПОРЕД POINTS OF YOU® МЕТОДИТЕ 💫

ЗА ПРЕКРАСНА 2019! – РАБОТИЛНИЦА СПОРЕД POINTS OF YOU® МЕТОДИТЕ 💫

Points of You® алатките за инспирација, учење и развој (The Coaching Game и Punctum) на длабок, моќен но и едноставен начин генерираат нови решенија и увиди при Вашите секојдневни предизвици.

Вистинска провокација е да се погледне на нештата од различна перспектива која дотогаш не ни била позната. Промените најчесто започнуваат кога сме спремни и отворени да ги искористиме шансите и да погледнеме од друг, поинаков агол.

Points of You® алатките поттикнуваат интеракција меѓу нашите интуиција и емоции од една страна, и нашиот логички и аналитички ум од друга страна. Игрите се базирани на асоцијативна поврзаност меѓу фотографија, тема и конкретна проблематика која самите ја избираме.

ЗА ПРЕКРАСНА 2019! – РАБОТИЛНИЦА СПОРЕД POINTS OF YOU® МЕТОДИТЕ 💫

Со помош на Points of You® алатките на креативен и автентичен начин зачекорете во Новата година:

✨ Кои беа моите клучни теми во 2018г.?
✨ Каде беше насочен мојот фокус?
✨ Што е она што треба различно да го направам за да имам различни резултати во Новата година?
✨Кои нови желби, соништа и визии раснеа во мене во 2018г., а кои сум спремен/спремна да ги реализирам во 2019г.?

Ви посакуваме да ги остварите Вашите желби и цели во Новата 2019 година! ! 💫


ТЕРМИН: Скопје, 8 декември 2018

ВРЕМЕ: сабота, 10:00-13:00h

МЕСТО: Центар за личен развој Радувај се!, ул. Загребска бр.28

ПРОМОТИВНА ЦЕНА : 500MKД

ПРИЈАВИ И ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ: raduvajse@gmail.com | 075 782 071 | www.raduvajse.com

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s