2019 Reflection&Review Journaling ~ 3th Edition

the lopez family(7)

2019 Reflection&Review Journaling ✨ 3th Edition ~ slow down, tune in and listen е креативен начин на комуницирање со Годината која изминува.

Конструктивен и интегрирачки преглед и осврт на мислите, емоциите и импресиите во 2019-та.

За да научиме, интегрираме, промениме, рефлектираме. За повеќе слобода и јасност – и за поголема радост! ✨

28 декември, сабота | 10:00 – 13:00 | Радувај се! Lifestyle&Coaching | raduvajse@gmail.com | raduvajse.com

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s