Онлајн СакамЈога бесплатни часови

 

сакамјога_Ilikeyiga

СакамЈога/ILikeYoga бесплатни онлајн јога часови преку вашиот телефон, таблет, смартфон.

💛 Придружете ни се на басплатните јога часови во виртуелната СакамЈога училница секоја сабота од 10:00-11:15h.

Многу е важно да се продолжи со редовната јога пракса како за физичка, така и за ментална снага и рамнотежа.

💛 Пронајдете место во вашиот дом каде удобно ќе се сместите час и петнаесет минути и ќе посветите време единствено на себе.

Часовите ги води: Каролина Јакимовска

💛 За сите информации контактирајте нѐ на raduvajse@gmail.com

Се гледаме од 10h!

#ILikeYogaOnlineClasses #YogaMatters #Relaxation #BreathWork #Flexibility #HomeYogaPractice #YogaOnlineCommunity

 

 

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s