Реики принципи

Денес не се грижам – денес очекувам сѐ најдобро
Денес не сум лут-(а) – денес се радувам на сѐ 💛
Денес сум благодарен-(а) за сѐ
Денес работам чесно 💛
Денес сум љубезен-(а) и добронамерен-(а) спрема сите
~ Реики принципи

 

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s