СакамЈога онлајн редовни јога часови

 

СакамЈога/ILikeYoga редовни онлајн јога часови преку вашиот телефон, таблет, смартфон.

💛 Придружете ни се на редовните јога часови во виртуелната СакамЈога училница секоја вторник и четврток од 10:00-11:15h.

Многу е важно да се продолжи со редовната јога пракса како за физичка, така и за ментална снага и рамнотежа.

💛 Пронајдете место во вашиот дом каде удобно ќе се сместите час и петнаесет минути и ќе посветите време единствено на себе.

Часовите ги води: Каролина Јакимовска

💛 За сите информации контактирајте нѐ на raduvajse@gmail.com

#ILikeYogaOnlineClasses #YogaMatters #Relaxation #BreathWork #Flexibility #HomeYogaPractice #YogaOnlineCommunity

 

2 thoughts on “СакамЈога онлајн редовни јога часови

 1. Sofija Karagjorgjeva напиша:

  Здраво Каролина,

  Сега го прочитав и вториот емаил од тебе. Значи нудиш онлајн час и во вторник и четврток? Дали за нив треба надомест?

  Ти благодарам и поздрав,
  Софија

  ________________________________

  Ми се допаѓа

 2. Радувај се! напиша:

  Здраво Софија,

  да, во саботите, 4, 11 и 18.04. часовите се бесплатни, додека редовните часови секој вторник и четврток се со попуст во однос на редовната цена. 1 100ден. чинат, месечно, за 8 пати во месецот.

  Ти посакувам се’ најубаво,
  Каролина

  Ми се допаѓа

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s