СакамЈога/ILikeYoga онлајн часови

 

#ВежбајЈогаОдДома каде и да си!

Смести се удобно во твојот дом и вежбај со нас! 🌿🧘‍♀️🌸

Ајде социјалното дистанцирање да го претвориме во физичко, јога раздвижување!

Потребни Ви се малку простор и пристојна интернет конекција!

Се дружиме преку Skype и продолжуваме да ги негуваме духот и телото, продолжуваме да креираме сопствен мир и да одржуваме една убава и корисна навика – да бидеме активни и да се грижиме за сопственото здравје!

Веќе се чувствуваат благодетите од дружењето со практикантите на нашите онлајн часови и сето ограничување станува полесно прифатливо!

‼️Skype јога, утрински термини, вторник/четврток, 10:00-11:15h.

#ОстаниДома и “јогираj” со нас! 🌿🧘‍♀️🌸

💌 Дополнителни информации можете да добиете на raduvajse@gmail.com или на 075 782 071.

Продолжете со својата јога практика или започнете сега! 🌿🧘‍♀️🌸

Повеќе инфо за јога часовите на raduvajse.com/sakamjoga

~ raduvajse.com/sakamjoga/casovi/
~ raduvajse.com/sakamjoga/impresii/
~ raduvajse.com/sakamjoga/galerija/

* часовите се наменети за сите нивоа на јога практика

#OnlineYoga #ILikeYogaClasses #SkypeYoga #BeActive #BeFit #Relaxation #InnerPeace

One thought on “СакамЈога/ILikeYoga онлајн часови

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s