Mindfulness кратки вежби за деца и возрасни

Mindfulness кратки вежби за деца и возрасни 🍓

Вежбите се особено корисни при состојби на вознемиреност пропратени со емоции како што се страв, лутина, тага – кои можат да се јават при непријатни и стресни ситуации.

 

За повеќе инфограми посетете ја нашата fb страница:

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s