Кога вежбам јога се грижам за своето здравје! (инфо галерија)

 

 

Повеќе информации за онлајн СакамЈога часовите на следниот линк: raduvajse.com/sakamjoga/casovi/

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s