Дневник на Радоста

Дневник на Радоста!

Имате желба да бидете задоволни со она што го имате, да го цените повеќе и да му се радувате.

Имате желба да бидете среќни, исполнети, и тоа често, не само кога ќе постигнете нешто што за Вас е вредно.

Сакате да бидете фокусирани и ефективни во работата и да ги постигнувате резултатите кои сте ги зацртале.

Ајде да ја предизвикаме благодарноста, за 21 ден да експериментираме и да видиме дали навистина е така како што велат, дека благодарноста е патот до среќата, и уште повеќе, дека благодарноста е самата среќа.

Навечер, кога завршува денот, споменете си за убавите моменти, потсетете се и запишете ги во Вашиот Дневник на Радоста.

Запишувајте, потсетувајте се, уживајте уште еднаш во сето она убаво што се случило. И на тој начин завршете го денот.

Ве охрабруваме да истраете 21 ден во оваа пракса, а доколку Ви се допаднат резултатите усвојте ја како Ваша редовна рутина пред спиење.

Направете си 21 копија од Радувај се Дневникот на Радоста и започнете го патувањето наречено БЛАГОДАРНОСТ!

Дневникот можете да го симнете тука: Дневник на Радоста

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s