ОНЛАЈН ХАТА, ЈИН, ТРАНСФОРМАТИВНА И OFFICE ЈОГА

j5

‼️ОНЛАЈН ХАТА, ЈИН, ТРАНСФОРМАТИВНА И OFFICE ЈОГА! 🧘‍♀️🧘

За здравје! За радост! За снага и полетност! За прочистување од негативни емоции! За привлекување на изобилство и добри прилики! За живот во љубов, хармонија и мир! ✨

Добредојдовте во свет кој Ве сака и се грижи за Вас!
Добредојдовте во новата учебна Јога 2020/21 година!

Со радост Ве очекуваме, како со нови, така и со веќе познати за Вас вежби и техники кои брзо ќе Ве препородат и регенерираат.

‼️ Пријавување за ОНЛАЈН часови од 1-ви септември 💻
(вторник – четврток / 09:00h – 10:15h / Skype платформа)
Инструктор: Каролина Јакимовска
Тел: 075 782 071
e-mail: raduvaj se@gmail.com
www.raduvajse.com/sakamjoga

ВАЖНО!

Дали некогаш сте размислувале за тоа на што точно неделно го трошите времето од својот живот – кое изнесува точно 10.080 минути?
Доколку чувствувате дека е време да започнете да се грижите за себе и да вложувате во своето здравје, во исполнет, хармоничен живот и долговечност, тогаш инвестирајте во себе 150 минути неделно во посетување на онлајн часови по јога кои значајно и препородувачки ќе делуваат на Вас и на квалитетот на Вашиот живот во секој поглед.
Подарете си на себе само 150 минути неделно љубов и грижа, зашто никој друг не може тоа да го стори освен самите Вие.

#ILikeYogaOnlineClasses#OnlineYoga#HathaYoga#YinYoga#TransformationalYoga#OfficeYoga#MentalHealthMatters#BeActive#BeFit#Relaxation#Grounding#InnerPeace#SelfCare#SelfLove

 

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s