Rainbow Relax Kids Skopje онлајн часови

Започнавме со нашите Relax Kids онлајн часови!!! 🎉🎈🎊

Преку седум чекори доаѓаме до многу насмевки, радост, зближување и пријателство. 💜

Учиме за емоциите, споделувањето, креираме, ја зголемуваме самодовербата. 💚

Веќе умееме да се опуштиме, длабоко да дишеме и да влеземе во светот на фантазијата каде нѐ очекуваат магични и волшебни изненадувања! 💛

Големо БРАВО за најинспиративната Relax Kids дружина!!! 🥰🌿🎊

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s