БЕСПЛАТЕН ВЕБИНАР – МЕНАЏИРАЊЕ НА СТРЕС, ЕДНОСТАВНИ НАЧИНИ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО СТРЕС

🔶️ БЕСПЛАТЕН ВЕБИНАР – МЕНАЏИРАЊЕ НА СТРЕС, ЕДНОСТАВНИ НАЧИНИ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО СТРЕС

ВРЕМЕ: 14.11.2020 (сабота) | 10:00-13:00h

МЕСТО: Skype платформа

ОРГАНИЗАТОР: Радувај се! Lifestyle&Coaching


▪️Ослободување од стрес и превенција од “прегорување”

▪️Справување со стресот и грижите на конструктивен начин

▪️Не дозволувајте стресот да Ве контролира!

▪️Живејте, смејте се, сакајте!

🔷️ Што ќе научите на овој вебинар:

▪️Ќе се запознаете со различните типови на стрес

▪️Ќе се запознаете со различните стратегии на справување со стрес

▪️Ќе научите преку 40 конкретни начини како да се справите со стрес

🔶️ За кого е наменет овој вебинар:

▪️За сите кои се заинтересирани нивото на стрес во сопствениот живот да го задржат во нормални граници

Пријавување на raduvajse@gmail.com

🔷️ НАПОМЕНА: Вебинарот “Менаџирање на стрес, едноставни начини за справување со стрес” e единствено од информативен карактер. На овој вебинар не се нуди медицински совет, ниту пак се упатува на третирање на здравствени состојби. Ве молиме обратете се кај Вашиот матичен лекар доколку имате здравствен проблем.

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s