Koмплетна јога програма – флексибилност, стабилност и релаксација

Уживајте во комплетна јога практика со часови кои ќе Ви помогнат да зајакнете, да се истегнете и релаксирате.

Комплетната јога програма е дизајнирана да Ви понуди целосно јога искуство инкорпорирајќи ги трите клучни елементи – мобилност, снага и релаксација.

Ќе Ви помогне да создадете регуларна рутина во вежбањето или пак повторно ќе Ве поттикне да се вратите на матот после пауза.

Поттикнете ги Вашите флексибилност и мобилност, снага, стабилност и релаксација.

Часовите претставуваат комбинација на различни јога стилови: хата и јин јога, винјаса и ресторативна јога, медитација и пранајама.

Програмата е наменета за сите нивоа на јога практика.

ВРЕМЕ:

вторник/четврток, 10:00h -11:15h

МЕСТО:

Skype платформа

ПРИЈАВУВАЊЕ:

Пријавете го Вашето присуство на raduvajse@gmail.com

КОНТАКТ:

raduvajse@gmail.com | 075 782 071

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s