Новогодишни работилници за деца

✨ Новогодишни работилници за деца ✨

✨ raduvajse@gmail.com | 075 782 071 ✨

✨ Секој петок, 17:20 – 18:20h ✨


☃️ Добредојдовте на волшебното место каде што сите можат да бидат она што се и каде што волшепствата никогаш не престануваат!


🎄 Место каде што сите деца се сакани, поддржани, сигурни и сфатени и каде што можат преку опуштање и игра да се забавуваат и учат на еден сосема поинаков начин.


🎅 Место каде родителите можат да уживаат гледајќи како нивните деца растат во позитивни и со самодоверба исполнети личности, сигурни во себе и исполнети со љубов и среќа во сѐ што прават.


💌 Пријавување на: raduvajse@gmail.com


✨ За детални информации во врска со работилниците контактирајте нѐ на raduvajse@gmail.com или на 075 782 071.

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s