Утрински онлајн јога часови

Добредојдовте на нашите утрински онлајн јога часови!

Уживајте во комплетна јога практика со часови кои ќе Ви помогнат да зајакнете, да се истегнете и релаксирате.

Комплетната јога програма е дизајнирана да Ви понуди целосно јога искуство инкорпорирајќи ги трите клучни елементи – мобилност, снага и релаксација.

Ќе Ви помогне да создадете регуларна рутина во вежбањето или пак повторно ќе Ве поттикне да се вратите на матот после пауза.

Поттикнете ги Вашите флексибилност и мобилност, снага, стабилност и релаксација.

Часовите претставуваат комбинација на различни јога стилови: хата и јин јога, винјаса и ресторативна јога, медитација и пранајама.

Програмата е наменета за сите нивоа на јога практика.

ВРЕМЕ: вторник/четврток, 10:00h -11:15h

МЕСТО: Skype платформа

ПРИЈАВУВАЊЕ: Пријавете го Вашето присуство на raduvajse@gmail.com

КОНТАКТ: raduvajse@gmail.com | 075 782 071

raduvajse.com/sakamjoga

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s