Утрински и попладневни онлајн хата, јин, трансформативна и оffice јога часови

‼️ ОНЛАЈН ХАТА, ЈИН, ТРАНСФОРМАТИВНА И OFFICE ЈОГА! 🧘‍♀️🧘

За здравје! За радост! За снага и полетност! За прочистување од негативни емоции! За привлекување на изобилство и добри прилики! За живот во љубов, хармонија и мир! ✨

Добредојдовте во свет кој Ве сака и се грижи за Вас!
Добредојдовте во новата учебна Јога 2021/22 година!

Со радост Ве очекуваме, како со нови, така и со веќе познати за Вас вежби и техники кои брзо ќе Ве препородат и регенерираат.

‼️ Пријавување за ОНЛАЈН часови од 1-ви септември 💻
(вторник – четврток / 10:00h – 11:15h / 19:00h – 20:15h, почетен час 16-ти септември, Skype платформа)

Инструктор: Каролина Јакимовска
Тел: 075 782 071
e-mail: raduvajse@gmail.com
http://www.raduvajse.com/sakamjoga

ВАЖНО!

Дали некогаш сте размислувале за тоа на што точно неделно го трошите времето од својот живот – кое изнесува точно 10.080 минути?

Доколку чувствувате дека е време да започнете да се грижите за себе и да вложувате во своето здравје, во исполнет, хармоничен живот и долговечност, тогаш инвестирајте во себе 150 минути неделно во посетување на онлајн часови по јога кои значајно и препородувачки ќе делуваат на Вас и на квалитетот на Вашиот живот во секој поглед.

Подарете си на себе само 150 минути неделно љубов и грижа, зашто никој друг не може тоа да го стори освен самите Вие.

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s