Опуштеноста започнува во твојот ум

Опуштеноста започнува во вашиот ум…


Визуелизирајте како сте на некое од овие места за да генерирате повеќе *алфа мозочни бранови.


*карактеристични при состојби на релаксираност, опуштеност, нефокусирано внимание, опуштена прошетка во природа, креативност

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s