10 прашања за успешна 2022 година

10 прашања што треба да си ги поставите за 2022 година да ви биде успешна година!

Ви нудиме низа прашања, а доколку ги одговорите, тогаш 2022 година ќе биде среќна за вас и богата со незаборавни настани, верувајте.

Опуштете се и почнете да си ги поставувате овие прашања:

1. Што сакам да направам за прв пат во 2022 година?

2. Со кого сакам да поминувам повеќе време во 2022 година?

3. Кои нови вештини сакам да ги стекнам во 2022 година?

4. Кои вештини сакам да ги подобрам во 2022 година?

5. Кои лични квалитети сакам да ги зајакнам?

6. Што точно сакам да сменам во мојот секојдневен живот?

7. Кои навики сакам да ги стекнам во 2022 година?

8. Од кои навики сакам да се ослободам во 2022 година?

9. Кои се моите цели за 2022 година?

10. Која е мојата главна цел за 2022 година?

Одговорете на СИТЕ прашања. Можеби нема да Ви биде едноставно, но сепак одговорете на сите прашања.

Зошто? Вака се програмирате (поточно вашиот мозок го програмирате) за подобрувањата што ги посакувате.

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s