Онлајн СакамЈога месечна медитација

🌸 “Ослободување на телото од старите верувања”, онлајн медитација со вежби за дишење 🌸

🌸 Како ќе се чувствува нашето тело кога повеќе нема да се “држиме” за старите верувања? Развивањето на свесност за нашите мисли и убедувања – како и нивно отпуштање – може да биде неверојатно ослободувачко искуство. 🌸

🌸 За да присуствувате на овој час не е потребно претходно искуство со медитација и вежби за дишење. Добредојдени сте сите кои сакате да внесете опуштеност, мир и радост во вашето секојдневие! 🌸

Со радост ве очекуваме! 🤗💜

СакамЈога

ДАТУМ:

16.04.22г., сабота

ВРЕМЕ:

10:00h – 11:00h

МЕСТО:

онлајн, Скајп платформа

ЦЕНА:

320 ден.

ПРИЈАВУВАЊЕ:

raduvajse@gmail.com

🔸️ По уплата на сумата на жиро сметка добивате линк за вклучување во онлајн група

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s