Работилници

 2017 Reflection&Review Journaling

journal

2017 Reflection&Review Journaling ~ slow down, tune in and listen е креативен начин на комуницирање со Годината која изминува.

Конструктивен и интегрирачки преглед и осврт на мислите, емоциите и импресиите во 2017.

За да научиме, интегрираме, промениме, рефлектираме. За повеќе слобода и јасност – и за поголема радост ♥

 

 

 

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И ПРИЈАВУВАЊЕ на raduvajse@gmail.com или со пополнување на контактната форма