Актуелно

ЈАНУАРИ 2022

ДЕКЕМВРИ 2021

Онлајн утрински и попладневни јога часови
Онлајн медитација “Помисли мир – и ќе имаш мир”
Relax Kids Новогодишни работилници за деца

НОЕМВРИ 2021

Integration Technique индивидуални третмани. Закажување на raduvajse@gmail.com

Онлајн Relax Kids часови за деца од 7 до 10 год., секој петок 17:20 – 18:20h,
пријавување на raduvajse@gmail.com

ОКТОМВРИ 2021

СЕПТЕМВРИ 2021

Утрински и попладневни онлајн хата, јин, трансформативна и office јога часови, секој вторник и четврток, 10:00 -11:15h / 19:00 – 20:15h, инфо: raduvajse@gmail.com

Relax Kids онлајн часови (“Се враќаме на училиште смирени и со самодоверба”), секој петок, 17:20 – 18:20h, Скајп платформа, инфо: raduvajse@gmail.com

ЈУЛИ/АВГУСТ 2021

ЈУНИ 2021

Relax Kids онлајн часови (“Патување низ времето”), секој петок, 17:20 – 18:20h, Скајп платформа

МАЈ 2021

Relax Kids онлајн часови (“Патување низ времето”), секој петок, 17:20 – 18:20h, Скајп платформа

АПРИЛ 2021

МАРТ 2021

Relax Kids онлајн часови, секој петок 17:20 – 18:20h, инфо: raduvajse@gmail.com

Онлајн хата јога часови, секој вторник и четврток, 10:00 -11:15h, инфо: raduvajse@gmail.com

ФЕВРУАРИ 2021

Секој петок, 17:20-18:20h, Skype платформа, инфо: raduvajse@gmail.com

Редовни јин јога часови, вторник/четврток, 10:00-11:15h, Скајп платформа, инфо: raduvajse@gmail.com

Индивидуални коучинг сесии, време по договор, Скајп платформа, инфо: raduvajse@gmail.com

ЈАНУАРИ 2021

Relax Kids онлајн часови, инфо: raduvajse@gmail.com
Онлајн јога часови, инфо: raduvajse@gmail.com

ДЕКЕМВРИ 2020

Инфо: raduvajse@gmail.com
Инфо: raduvajse@gmail.com
Инфо: raduvajse@gmail.com

НОЕМВРИ 2020

Relax Kids онлајн часови, инфо: raduvajse@gmail.com, 075 782 071

Онлајн јога часови, инфо: raduvajse@gmail.com, 075 782 071

БЕСПЛАТЕН ВЕБИНАР – МЕНАЏИРАЊЕ НА СТРЕС, ЕДНОСТАВНИ НАЧИНИ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО СТРЕС

OKTОМВРИ 2020

Relax Kids онлајн часови, инфо: raduvajse@gmail.com, 075 782 071
Онлајн јога часови, инфо: raduvajse@gmail.com, 075 782 071

СЕПТЕМВРИ 2020

Утрински ОНЛАЈН јога часови, инфо: raduvajse@gmail.com

Relax Kids ОНЛАЈН часови, инфо: raduvajse@gmail.com

АВГУСТ 2020

Online Yoga Classess

 

ЈУЛИ 2020

 “Опуштете го Вашето дете” Relax Kids самит, 20-24 јулиRelax Your Child Summitek1ek2 

сакамјога_Ilikeyiga

Редовни онлајн СакамЈога часови секој вторник и четврток, 09.00-10.15h

 

ЈУНИ 2020

Дневник на Радоста!
Дневник на Радоста, преземете го Дневникот тука

Кога вежбам јога се грижам за своето здравје(4)

Редовни онлајн СакамЈога часови секој вторник и четврток, 09.00-10.15h

 

МАЈ 2020

сакамјога_Ilikeyiga(4)

Редовни онлајн СакамЈога часови секој вторник и четврток, 09.00-10.15h

сакамјога_Ilikeyiga(3)

Редовни онлајн СакамЈога часови секој вторник и четврток, 09.00-10.15h

 

АПРИЛ 2020

САКАМЈОГА . РАДУВАЈ СЕ LIFESTYLE&COACHING ONLINE CLASSES

Редовни онлајн СакамЈога часови секој вторник и четврток, 10.00-11.15h

 

сакамјога_Ilikeyiga

Бесплатни СакамЈога онлајн часови секоја сабота од 10.00-11.15h

 

ЈАНУАРИ 2020

 

ДЕКЕМВРИ 2019

Journaling

self care workshop

Jога часови

 

СЕПТЕМВРИ 2019

Relax Kids уписи

Уписи јога часови

 

ЈУЛИ 2019

Јога часови

Jога часови

POY0

Искуствена работилница со примена на Points of You® алатките * aприл 2019 * инфо: raduvajse@gmail.com

POY Workshop

Искуствена работилница со примена на Points of You® алатките * 8 декември 2018 * инфо: raduvajse@gmail.com