Онлајн СакамЈога месечна медитација

🌸 "Ослободување на телото од старите верувања", онлајн медитација со вежби за дишење 🌸 🌸 Како ќе се чувствува нашето тело кога повеќе нема да се "држиме" за старите верувања? Развивањето на свесност за нашите мисли и убедувања - како и нивно отпуштање - може да биде неверојатно ослободувачко искуство. 🌸 🌸 За да присуствувате … Продолжи со читање Онлајн СакамЈога месечна медитација

Што се обидува да ви каже вашето тело?

Што се обидува да ви каже вашето тело? Многу често не ги поврзуваме нашите емоции со нашето тело. Вистината е дека тие се длабоко поврзани на физиолошко ниво. Следниот пат кога ќе се чувствувате тажни, лути, вознемирени или кога ќе ја почувствувате која било друга емоција… направете пауза. Каде се појавува оваа емоција во вашето … Продолжи со читање Што се обидува да ви каже вашето тело?

Какво чудо ќе ми се случи денес?

Какво чудо ќе ми се случи денес? Поставете си го на себе ова прашање веднаш штом ќе станете и започнувајте го со ова прашање секој свој ден. Подгответе се првиот одговор да ви биде отприлика ваков: "Kакво е тоа чудо, обичен рутински ден!". Меѓутоа, доколку не отстапувате од тоа секое утро да си го поставувате … Продолжи со читање Какво чудо ќе ми се случи денес?

10 прашања за успешна 2022 година

10 прашања што треба да си ги поставите за 2022 година да ви биде успешна година! Ви нудиме низа прашања, а доколку ги одговорите, тогаш 2022 година ќе биде среќна за вас и богата со незаборавни настани, верувајте. Опуштете се и почнете да си ги поставувате овие прашања: 1. Што сакам да направам за прв … Продолжи со читање 10 прашања за успешна 2022 година

Новогодишни Relax Kids работилници за деца

☃️ Recipe for a Happy Christmas ☃️ 🎄 Take a dollop of love, a sprinkle of magic, a splash of laughter and a teaspoon of kindness. Make a wish for yourself, for someone you love and one for the world. 🎄 Merry Christmas and a Happy New Year from our Relax Kids little Snowmen!!!