Инспирација

 

{кликнете на текстовите}

Како да препознаеме кој е нашиот вистински внатрешен глас

Како да препознаеме кој е нашиот вистински внатрешен глас I

Љубов кон себе – Љубов кон другите

Креирајте го сопственото време

Повисоки вибрации

Создавајте ја убавината во сопствениот живот

Станете посилни и посамоуверени

Прекрасна трансформација

Отворен почеток и отворен крај

Да и’ се препуштиме на промената

Нашите мисли ја креираат нашата иднина

Следете го сопственото срце

Во право сме… или не?

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s