МЕНАЏИРАЊЕ НА СТРЕС, ЕДНОСТАВНИ НАЧИНИ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО СТРЕС

▪️Ослободување од стрес и превенција од “прегорување”

▪️Справување со стресот и грижите на конструктивен начин

▪️Не дозволувајте стресот да Ве контролира!

▪️Живејте, смејте се, сакајте!

🔷️ Што ќе научите на овој вебинар:

▪️Ќе се запознаете со различните типови на стрес

▪️Ќе се запознаете со различните стратегии на справување со стрес

▪️Ќе научите преку 40 конкретни начини како да се справите со стрес

🔶️ За кого е наменет овој вебинар:

▪️За сите кои се заинтересирани нивото на стрес во сопствениот живот да го задржат во нормални граници

Пријавување на raduvajse@gmail.com

🔷️ НАПОМЕНА: Вебинарот “Менаџирање на стрес, едноставни начини за справување со стрес” e единствено од информативен карактер. На овој вебинар не се нуди медицински совет, ниту пак се упатува на третирање на здравствени состојби. Ве молиме обратете се кај Вашиот матичен лекар доколку имате здравствен проблем.