Little Stars

Мали ѕвездички (возраст, 3-5 години)

Го покануваме вашето дете да ни се придружи на нашите шарени авантури кои се одржуваат еднаш неделно. Пееме песни, играме игри, се протегнуваме и релаксираме слушајќи инспиративни и поучни приказни.

Вашето дете ќе има многу забава додека е вклучено во активности кои ќе го поддржат неговиот говорен, физички и емоционален развој.

Часовите “Мали ѕвездички” се интерактивни. Можете да ни се придружите на часовите и да се поврзете со вашето дете додека истражува, пее, игра и се релаксира.

Повеќе информации за Little Stars часовите на raduvajse@gmail.com