Magical Adventures

Магични авантури (возраст, 5-9 години)

Придружете ни се на нашите магични, креативни и забавни часови специјално дизајнирани да му помогнат на вашето дете да станете поотпорно, посмирено и самоуверено.

Relax Kids магичните авантури се забавни и креативни и им помагаат на децата да станат отпорни и да ги подобрат своите емоции. На дечињата уште од мали нозе им даваме кутија полна со алатки за релаксација и ги поттикнуваме да пораснат во единки со добро ментално здравје.

Часовите обично се одржуваат во период од 6 недели и во тој период обработуваме одредена тема. Темите на нашите часови вклучуваат: суперхерои, пирати и сирени, генијални џинови, извонредни земји, моќни чудовишта, меѓугалактички авантури, бајки, детективи како и камп за самодоверба.

Секоја недела вашето дете ќе оди во сосема нова авантура за учење вредни вештини додека ја развива својата имагинација.

Повеќе информации за Magical Adventures часовите на raduvajse@gmail.com