Индивидуални сесии

Радувај се! индивидуалните сесии претставуваат енергетски сесии кои се одвиваат бесконтактно, од удобноста на вашиот дом, и траат околу 45-60 минути.

Доколку сакате конечно да ги видите посакуваните трансформации кај себе и во својот живот, тогаш овие сесии се вашиот вистински избор.

Теми на кои работиме во текот на сесиите:

Закажете ја вашата сесија на raduvajse@gmail.com или со пополнување на контактната форма подолу

Закажи една сесија

Закажи пакет од пет сесии (со попуст)

Закажи пакет од десет сесии (со попуст)

Сесиите ги води м-р Каролина Јакимовска, сертифициран Reiki практичар, Rainbow терапевт, Runa терапевт, мастер-специјалист на квантна невропластика

* Индивидиалните сесии не претставуваат замена за лекарски совет/третман. Доколку имате здравствен проблем задолжително консултирајте се со матичен лекар пред да започнете со индивидуални сесии

Закажи сесија: (со пополнување на контактната форма подолу)