Уметноста на грижата за себе – Работилница според POY® методите

УМЕТНОСТА НА ГРИЖАТА ЗА СЕБЕ - РАБОТИЛНИЦА СПОРЕД POINTS OF YOU® МЕТОДИТЕ Points of You® алатките за инспирација, учење и развој (The Coaching Game и Punctum) на длабок, моќен но и едноставен начин генерираат нови решенија и увиди при Вашите секојдневни предизвици. Вистинска провокација е да се погледне на нештата од различна перспектива која дотогаш … Продолжи со читање Уметноста на грижата за себе – Работилница според POY® методите

Јога – смирува, опушта, балансира…

{photo: soniawelch.co.uk}

Причини да престанете да се докажувате пред другите

Единствените луѓе кои се вредни за Вашето внимание, едноставно, Ве сакаат онакви какви што сте - без посебни паради за освојување на нивните гласови. НИКОЈ, навистина НИКОЈ не знае што е најдобро за Вас - освен самите Вие. Вие и само Вие сте единствените луѓе кои можат да го сменат Вашиот живот - никој друг. … Продолжи со читање Причини да престанете да се докажувате пред другите