СакамЈога часови – март 2016

  * STRENGTHEN.ENERGIZE.RENEW.SOFTEN.SMILE.DIG DEEP.BE HAPPY.EMBRACE YOURSELF.REINVENT YOURSELF * by Barbara S. Photography

Почетни часови по хата јога * Галерија

    {photo by Ana Pejcinova}

Со јога – до подобро расположение

Она што го прави нашиот живот величествен е чувството на целосност или Едност. Се чувствуваме комплетни,  ослободени, мирни, со тишина и спокој зачекорувајќи во сè наредно. Умот е насочен и прецизен и лесно ги наслушнува пораките на срцето. Неговата единствена задача е да ги пренесе тие пораки на површина - ништо повеќе. Може да се … Продолжи со читање Со јога – до подобро расположение

We hold the past in our body – let it dissolve